CO.CONSCIOUS beauty

"A beauty movement where facts, creativity and a holistic take, shape the future of cosmetics."

För oss på Sharp CO.CO Cosmetic Concepts är skönhet en känsla av välbefinnande, inkludering, kreativitet och sensoriska upplevelser, men vi tror också på att skönhet ligger i vetenskap, ärlighet och medvetenhet – långt bort från fake news och greenwashing. Det är också vad du kan förvänta dig att få av oss som din samarbetsparter.

Vi vet att kompromisser är ofrånkomliga men fokuserar på att hjälpa dig göra rätt prioriteringar och val, baserat på ditt varumärkes vision och vad det står för, “the beauty of science” och behovet av en mer hållbar framtid.

Vi är medvetna om att det inte finns någon “optimal” förpackning för planeten men skannar marknaden efter de bästa tillgängliga alternativen till dina produkter och utvecklar högpresterande, kvalitativa produkt-innehåll men utan överflödiga ingredienser för att göra innehållsförteckningen essentiell.

Vi bygger starka, pålitliga relationer och samarbeten med ett mindre antal leverantörer och tillverkare vars värderingar och ambitioner vi delar för trygghet och kontroll genom hela kedjan.

I sammanlagt 20 år har vi arbetat bakom kulisserna I skönhetsbranschen och utvecklat och tillverkat produkter för inspirerande skönhets- och livsstilsmärken, stora som små. Vår drivkraft är mixen av vetenskap, kreativitet, samarbete, innovation och ifrågasättandet av etablerade “sanningar”.

Vi jobbar enligt våra värdeord kreativitet, fakta, transparents, medvetenhet, ärlighet och trygghet. Vi ger dig kunskap för att du ska kunna göra medvetna val, och skapar produkter som du känner att du och ditt varumärke kan stå bakom.

CO.COISMCONSCIOUS COSMETICS
COLOURFUL COLLABORATIONS
COMPLEX CONSTRUCTIONS
CONCENTRATED COMMUNICATION 
COOKING COCKTAILS
COSMIC CONTROL  
COMPETITIVE CONTENT
COCOONING COCOISM
CONNECTING COMPETENCE  
CONVERSED COCONUT   
COZY COCKROACHES