About us...


Beauty är ett multidimensionellt koncept med många och olika betydelser. Under våra totalt 20 år har vi arbetat bakom kulisserna i skönhetbranschen och utvecklat varumärkens definitioner av skönhet till innovativa och skräddarsydda produkter som speglar dem.

MISSION
To create an all covering palette of cosmetic art for beauty brands

Sharp CO.CO grundades med en mission om att på ett enkelt och tryggt sätt ge ditt varumärke oändliga möjligheter inom utveckling och tillverkning av beauty och lifestyle-produkter under ett och samma tak.

Till skillnad från att arbeta för en tillverkare, är vi på Sharp CO.CO en One Stop Shop för våra kunder genom samarbete med ett antal handplockade tillverkningspartners med olika specialiteter inom allt från avancerad hudvård, professionell hårvård och make-up, till doftljus, doftpinnar och household (cleaning & laundry). På så sätt kan vi matcha dina produkt-önskemål och krav med tillverkare med spetskompetens och samtidigt erbjuda dig en större bredd av innovativa och kvalitativa skönhets- och livsstilsprodukter.

Your Conscious beauty partner


Vi på Sharp CO.CO brinner för att skapa beauty och det är viktigt för oss att processen med att ta fram egna, skräddarsydda produkter som speglar ditt varumärke är inspirerande, trygg och rolig för dig.


VISION

To become a driving force for a beauty movement where facts, transparency, creativity, inclusion and a holistic take, shape the future of conscious beauty


Vi jobbar enligt våra värdeord kreativitet, fakta, transparens, medvetenhet, ärlighet och trygghet och ger dig kunskap för att du ska kunna göra medvetna val inom allt från ingredienser till hållbarhet, och föra kommunikationen om produkterna med dina kunder på ett sätt som du känner att du och ditt varumärke kan stå bakom. Vi guidar dig dessutom genom det kosmetiska regelverket och finns tillgängliga när som du har frågor och funderingar.

Vad är ditt Concept of Beauty?

Välkommen till oss om du har ett koncept som du vill förverkliga.
Du är med hela vägen, får tät information och får ta alla beslut, men kan luta dig tillbaka och ägna all din tid och kraft åt det du gör bäst – att marknadsföra och sälja ditt Concept of Beauty.

Vi ser mycket fram emot att få förverkliga din idé,

Beauty-full Regards,
Jenny-Ann